Tillbehör och vackra detaljer

Som kombination till våra växter och vårt keramiska hantverk erbjuder vi ett kompletterande utbud med vackra och miljöskapande  produkter. Hos oss hittar du därför ett handplockat sortiment med läckra inredningsdetaljer för inomhusbruk, trädgård, uterum och orangeri, t.ex. blombänkar och hyllor. Sortimentet breddas och utvecklas efterhand.

Vi har ett urval av tillbehör som behövs för plantering som t.ex. kvalitetsjordar från Emmaljunga, bl.a. Exclusive-, Citrus-, Ros- samt Så & Kaktusjord. Dessutom har vi lecakulor, bark- och mullprodukter, toppdress, gödsel och bekämpning.

I galleriet nedan ser du ett urval av vårt sortiment. Om du klickar på en av bilderna så öppnas galleriet i större format.

Årets nyhet TOMATJORD från Emmaljunga!
Årets nyhet från Emmaljunga är resultatet av ett unikt samarbete med tomatexperten Åke Truedsson.
Åke har i många år odlat tomater och provat mängder med jordar, och kommit fram till att Emmaljungas produkter är oslagbara.
Ett recept som han själv har använt sig av och odlat i under flera år har nu fått ett eget emballage och blir därför tillgängligt för alla! Åke driver även sedan många år ”Tomatklubben” och har även skrivit en bok om tomatodling. Emmaljungas Tomatjord är en 50-liters säck. 

Vi säljer även Emmaljungas suveränt erkända produkter av kvalitetsjordar. 
Specialjord, blomjord, plantjord mm som ger det bästa växtresultatet för krukor, lådor, växthus och rabatt. Ger mångfalld av blommor och frukter, för både inom och utomhus växter.